PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
---
Rocznik
---
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
The Reliability of the Results of the Modified Low-cycle Fatigue Test for Cast Iron Evaluated by Metallographic Studies
(
Maj M.
,
Pietrzak K.
)
artykuł:
The Mathematical Model of Hydrodynamics and Heat and Mass Transfer at Formation of Steel Ingots and Castings
(
Bondarenko V. I.
,
Bilousov V. V.
,
Nedopekin F. V.
,
Shalapko J. I.
)
artykuł:
The Influence of Pressure Die Casting Parameters on the Castability of AlSi11-SiCp Composites
(
Zyska A.
,
Konopka Z.
,
Łągiewka M.
,
Nadolski M.
)
artykuł:
The Compositions: Biodegradable Material - Typical Resin, as Moulding Sands’ Binders
(
Dobosz S. M.
,
Jakubski J.
,
Major-Gabryś K.
,
Drożyński D.
)
artykuł:
The Aging Time Effects of the Pre-expanded Polystyrene on the Patterns Mechanical Properties
(
Buczkowska K.
,
Pacyniak T.
)
artykuł:
Structure and Mechanical Properties of AlSiCuMg Alloy after Thermo Processing
(
Piątkowski J.
,
Kamiński P.
)
artykuł:
Porosity of Castings Produced by the Vacuum Assisted Pressure Die Casting Method
(
Zyska A.
,
Konopka Z.
,
Łągiewka M.
,
Nadolski M.
)
artykuł:
Effect of Sr and Sb Modification on the Microstructure and Mechanical Properties of 226 Silumin Pressure Casts
(
Szymczak T.
,
Pacyniak T.
,
Gumienny G.
)
artykuł:
Effect of Shortened Heat Treatment on Change of the Rm Tensile Strength of the 320.0 Aluminum Alloy
(
Pezda J.
)
artykuł:
Corrosion Behaviour of Low-Alloyed Cast Steel in Diverse State
(
Studnicki A.
,
Kondracki M.
,
Szajnar J.
)
artykuł:
Analysis of Microstructure Images Referred to Percolation Theory
(
Trzaskowski W.
,
Świłło S.
,
Sobaszek W.
,
Myszka D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.