PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
Czasopismo
Prace Komisji Geografii Przemysłu Polskiego Towarzystwa Geograficznego
Rocznik
2022
Tom
36
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Wpływ pandemii na zmiany zachowań podmiotów gospodarczych
(
Zioło Z.
), s. 7-26
artykuł:
Koncepcja badania społeczno‑ekonomicznych konsekwencji i wyzwań pandemii
(
Kudełko J.
,
Szmigiel K.
,
Wałachowski K.
,
Żmija D.
), s. 27-46
artykuł:
Działalność przemysłowa w Polsce i zmiana jej struktury przestrzennej w czasie pandemii SARS‑CoV-2
(
Brezdeń P.
), s. 47-65
artykuł:
Rozwiązania przemysłu 4.0 warunkiem dalszego rozwoju produkcji przemysłowej UE w świetle doświadczeń pandemii COVID-19
(
Nawracaj-Grygiel K.
), s. 66-77
artykuł:
Pandemia COVID-19 jako stymulator innowacyjności gospodarczej. Analiza w perspektywie społeczno‑kulturowej
(
Zdun M.
), s. 78-90
artykuł:
Usługi edukacyjne w Polsce w dobie pandemii COVID-19
(
Świętek A.
), s. 91-106
artykuł:
Do crises offer oppportunities? An evaluation of manufacturing industry in Şanlıurfa (Turkey) under the conditions of the COVID-19 pandemic1
(
Şahinalp M. S.
), s. 107-125
artykuł:
Wpływ pandemii COVID-19 na zmiany w sektorze usług w Polsce
(
Dominiak J.
), s. 126-136
artykuł:
Usługi w czasach COVID-19.Strukturalny i ilościowy obraz przedsiębiorczości kobiet w miastach na prawach powiatu w województwie dolnośląskim
(
Buczak A.
), s. 137-158
artykuł:
Zmiany w ruchu turystycznym w czasie pandemii COVID-19 na przykładzie województwa podkarpackiego
(
Gierczak-Korzeniowska B.
,
Szpara K.
,
Stopa M.
), s. 159-176
artykuł:
Produkt turystyczny w parkach narodowych – skutki pandemii COVID-19
(
Niezgoda A.
,
Markiewicz E.
), s. 177-189
artykuł:
Odporność start‑upów na kryzys wywołany przez pandemię COVID-19. Przykład branży turystycznej
(
Olszewski M.
), s. 190-202
artykuł:
Wpływ pandemii COVID-19 na zarządzanie jakością w historycznych obiektach hotelarskich w Polsce
(
Sadkowski W.
,
Sala K.
), s. 203-214
artykuł:
Wpływ pandemii COVID-19 na działalność obiektów gastronomicznych na przykładzie bulwarów wiślanych w Warszawie
(
Kordowska M.
,
Poreda A.
), s. 215-230
artykuł:
Efekty zewnętrzne dyfuzji wiedzy w miastach a pandemia COVID-19
(
Kwaśny J.
,
Mroczek A.
,
Ulbrych M.
), s. 231-243
artykuł:
Wpływ pandemii COVID-19 na zachowania rynkowe młodych dorosłych w obszarze sharing economy
(
Szymańska A. I.
), s. 244-256
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.