PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
Centrum Doradztwa Rolniczego w Brwinowie. Oddział w Poznaniu
Czasopismo
Zagadnienia Doradztwa Rolniczego
Rocznik
2022
Tom
109
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Możliwość wykorzystania owoców suszonych jako źródła składników bioaktywnych do stabilizacji tłuszczu w produktach mięsnych typu pasztetowa
(
Bilska A.
,
Kobus-Cisowska J.
,
Kasieńczar K.
,
Kluczyńska L.
,
Neumann M.
), s. 33-47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.