PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
Sciendo
Czasopismo
Management of Sustainable Development
Rocznik
2014
Tom
6
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Managing Academic Internationalization: A Culture-Based Approach
(
Burdușel E.-N.
,
Oprean C.
), s. 5-8
artykuł:
The Sustainable University – A Model for the Sustainable Organization
(
Grecu V.
,
Ipiña N.
), s. 15-24
artykuł:
An Outline on Physical Training Quality Features Related to Coaching Roles in Peak Performance Activities
(
Hulpus I. A.
), s. 25-28
artykuł:
Implementation of the Sustainable Development Concept in Manufacturing Companies
(
Tabor J.
), s. 29-34
artykuł:
Management Decisions Support System for Rhodeus Amarus (Bloch, 1782) Species Populations in Oltul Mijlociu – Cibin – Hârtibaciu Natura 2000 Site (Romania)
(
Bănăduc D.
,
Cismaș I.-C.
,
Trichkova T.
,
Curtean–Bănăduc A.
), s. 35-47
artykuł:
Activated Sludge Systems as Diferential Equations: A Fresh View on the Classical Models for Wastewater Treatment Plants
(
Olosutean H.
,
Oprean L.
), s. 49-53
artykuł:
Authenticity Tests of White Wines From the Apold Depression
(
Lengyel E.
,
Sikolya L.
), s. 55-59
artykuł:
Microbiological Characterization of Red and White Wines Originated From Vineyards of Getic Piedmont
(
Stegăruș D. I.
), s. 61-64
artykuł:
Identification and Quantification of Phenolic Compounds in White Wines From the Apold Vineyard
(
Lengyel E.
,
Oprean L.
), s. 65-67
artykuł:
Influence of Culture Medium on Multiplication of Lactic Bacteria Isolated From Organic Milk in Order to Obtain Biomass
(
Oprean L.
), s. 69-74
artykuł:
The Traceability Study in the Process of Manufacturing the Cheese With Romano Hard Paste
(
Tita M.-A.
,
Cipariu A.-I.
), s. 75-77
artykuł:
Studies Concerning the Hygiene Conditions from the Sadu Farm, Romania
(
Tiţa M.-A.
,
Oprean L.
,
Lengyel E.
,
Iancu R. M.
,
Tiţa O.
,
Simian C.
), s. 79-85
artykuł:
Consumers’ Perception and Behavior Towards Ecosanogene Products Made by Goat Milk
(
Iancu R. M.
), s. 87-92
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.