PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
Sciendo
Czasopismo
International Review of Social Research
Rocznik
2016
Tom
6
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Food and culture. Cultural patterns and practices related to food in everyday life. Introduction
(
Boutaud J.-J.
,
Becuţ A.
,
Marinescu A.
), s. 1-3
artykuł:
Dual-heritage households: Food, culture, and re-membering in Hamilton, New Zealand
(
Graham R.
,
Hodgetts D.
,
Stolte O.
), s. 4-14
artykuł:
Do Your Best and Allah Will Take Care of the Rest: Muslim Turks Negotiate Halal in Strasbourg
(
Alyanak O.
), s. 15-25
artykuł:
Deliciously Exotic? Immigrant Grocery Shops and Their Non-Migrant Clientele
(
Parzer M.
,
Astleithner F.
,
Rieder I.
), s. 26-34
artykuł:
Influence of food taboos on nutritional patterns in rural communities in Cameroon
(
Asi L. N.
,
Teri D. T.
), s. 35-39
artykuł:
“What’s the Big Deal to Be Romanian if You Don’t Have What to Eat” : Food Practices in “Transition”
(
Alexandra C.
), s. 40-48
artykuł:
Linking alternative food networks and urban food policy: a step forward in the transition towards a sustainable and equitable food system?
(
Matacena R.
), s. 49-58
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.