PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
Czasopismo
Biotechnologia
Rocznik
1999
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Growth and fermentative activities of yeasts Saccharomyces cerevisiae in the presence of killer toxin
(
Drewicz E.
,
Kregiel D.
,
Oberman H.
), s. 25-37
artykuł:
Application of microorganisms in the production of fermented food
(
Usajewicz I.
,
Kornacki K.
), s. 65-80
artykuł:
Resistance to antibiotics of the selected species of Agrobacterium rhizogenes
(
Krolicka A.
,
Kurlenda J.
,
Lojkowska E.
), s. 94-103
artykuł:
Chemical methods of protein isolation from yeasts cells
(
Stasinska B.
), s. 120-130
artykuł:
Starter cultures as a factor limiting activity of epiphitic microflora of barley and malt
(
Dziuba E.
,
Wojtatowicz M.
,
Stempniewicz R.
,
Foszczynska B.
), s. 167-177
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.