PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zarządzanie i Finanse
Rocznik
2012
Tom
---
Numer
R. 10, nr 3, cz. 2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
R. 10, nr 3, cz. 2
artykuł:
Żywność, życie i turystyka w stylu "slow"
(
Wiśniewska M.
), s. 161-176
artykuł:
Znaczenie Zintegrowanej Polityki Produktowej w kształtowaniu wiedzy o jakości wyrobów
(
Wojnarowska M.
), s. 192-205
artykuł:
Znaczenie struktury organizacyjnej w procesie doskonalenia systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności zgodnego z normą PN-EN ISO 22000:2006
(
Szkiel A.
), s. 33-47
artykuł:
Zapewnianie bezpieczeństwa zdrowotnego mleka i produktów mleczarskich w łańcuchu chłodniczym
(
Kowalik J.
,
Zuzga E.
,
Tarczyńska A. S.
), s. 94-106
artykuł:
Wzrost efektywności obiegu narzędzi oparty na wykorzystaniu współczynników podobieństwa i metody pojedynczego wiązania
(
Dobrzyński M.
), s. 331-344
artykuł:
Wybrane aspekty jakości w sferze przedprodukcyjnej
(
Dzionk S.
), s. 308-317
artykuł:
Współczesne problemy zrównoważonej produkcji i zrównoważonej konsumpcji
(
Adamczyk W.
), s. 177-191
artykuł:
Uwarunkowania jakościowe w systemach projektowania i wytwarzania maszyn
(
Andrzej S.
), s. 318-330
artykuł:
Udział laboratoriów referencyjnych w zapewnieniu jakości i bezpieczeństwa żywności
(
Wierzowiecka J.
), s. 119-131
artykuł:
Przygotowanie formalno-prawne jednostek inspekcyjnych do nadzoru nad bezpieczeństwem żywności
(
Jendza D.
), s. 132-147
artykuł:
Przeciwdrobnoustrojowe i antyoksydacyjne właściwości hydrozoli wytwarzanych z udziałem substancji bioaktywnych
(
Semeriak K.
,
Ambroziak-Haba J.
,
Zimoch A.
,
Jarmoluk A.
), s. 259-272
artykuł:
Próba wykorzystania właściwości przewodnościowych serów dojrzewających do oceny ich zafałszowań olejami roślinnymi
(
Banach J. K.
,
Żywica R.
), s. 237-250
artykuł:
Ocena ekspozycji polskiego konsumenta na ołów pochodzący z herbat
(
Matuszak L.
,
Maleszka A.
), s. 206-223
artykuł:
Nowe trendy w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności
(
Tarczyńska A. S.
,
Kowalik J.
,
Ziajka S.
), s. 60-70
artykuł:
Możliwości zastosowania metod relatywizacji w systemach zarządzania bezpieczeństwem żywności
(
Dzwolak W.
), s. 48-59
artykuł:
Możliwości minimalizacji liczby wymian narzędzi z wykorzystaniem oprogramowanego modelu numerycznego
(
Dobrzyński M.
,
Waszczur P.
), s. 354-365
artykuł:
Kontrola jakości surowca diamentowego do produkcji ziarnistych narzędzi wiertniczych
(
Bakoń A.
,
Barylski A.
), s. 273-284
artykuł:
Konsument wobec zagrożeń bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej
(
Szymańska-Brałkowska M.
), s. 84-93
artykuł:
Jakość koncentratów rud metali jako ważny element bezpieczeństwa transportu morskiego
(
Popek M.
), s. 295-307
artykuł:
Jakość i bezpieczeństwo żywności i żywienia w świetle badań jednostek nadzoru
(
Malinowska E.
), s. 71-83
artykuł:
Dodatki do żywności w świetle polskich i unijnych unormowań prawnych
(
Tymoszuk E.
,
Szpakowska M.
), s. 224-236
artykuł:
Czynniki warunkujące skuteczność systemu identyfikowalności na przykładzie przedsiębiorstw przetwórstwa mięsnego
(
Górna J.
), s. 107-118
artykuł:
Bezpieczeństwo żywnościowe w kształceniu zawodowym
(
Malinowska E.
), s. 148-160
artykuł:
Bariery i korzyści wdrażania i funkcjonowania systemu zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego
(
Łuczka-Bakuła W.
), s. 5-17
artykuł:
Automatyczna kontrola jakości mikroziaren ściernych
(
Barylski A.
), s. 285-294
artykuł:
Aspekty stosowania substancji bioaktywnych jako składników jadalnych powłok ochronnych mięsa i kiełbas
(
Zimoch A.
,
Jarmoluk A.
), s. 251-258
artykuł:
Analiza systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności w branży mleczarskiej
(
Tarczyńska A. S.
,
Kowalik J.
), s. 18-32
artykuł:
Analiza jakości konstrukcji uchwytów
(
Barylski A.
), s. 345-353
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.