PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości
Rocznik
2015
Tom
---
Numer
nr 1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 1
artykuł:
The Alert Notifications for Products from the European Economic Area and other Countries in the Rapid Alert System for Food and Feed (RASFF)
(
Pigłowski M.
), s. 11-25
artykuł:
Application of Predictive Microbiological Tools for Assuring the Health Safety of Food
(
Adamczewski K.
,
Kowalik J.
), s. 26-32
artykuł:
The Effect of Gender on the Perception of Functional Foods
(
Batyk I. M.
,
Gujska E.
,
Dąbrowska A. Z.
), s. 33-41
artykuł:
Consumer Awareness of Selected Actions Undertaken in the Area of Ethical Production of Food
(
Jakubowska D.
,
Staniewska K.
,
Urbaniak M.
), s. 42-49
artykuł:
Ocena jakości wybranych miodów obecnych na polskim rynku
(
Grzebinoga M.
), s. 50-57
artykuł:
Wpływ procesów utrwalania na zmiany wybranych wyróżników jakościowych mleka koziego
(
Pyrzyńska E.
), s. 58-64
artykuł:
Consumers' Perception of New Dairy Products
(
Dąbrowska A.
,
Warmińska M.
,
Batyk I. M.
,
Kujawski M.
,
Mieczkowska M.
), s. 65-78
artykuł:
Kierunki podwyższania jakości w opinii konsumentów
(
Sajdakowska M.
,
Oracka J.
), s. 79-87
artykuł:
Foaming Properties of Selected Surfactants
(
Wieczorek D.
,
Michocka K.
), s. 88-95
artykuł:
Kosmetyki certyfikowane naturalne i organiczne - obowiązujące standardy
(
Sułek M. W.
,
Mirkowska B.
,
Kalicka A.
), s. 96-103
artykuł:
Herbs Used in Pharmacy and Their Potential on the Cosmetic Market
(
Kamczycka B.
,
Malinowska P.
), s. 104-109
artykuł:
Green Coffee Extract as a Substance Improving Properties of Cosmetics Creams
(
Wasilewski T.
,
Nizioł-Łukaszewska Z.
,
Szmuc E.
,
Bujak T.
), s. 110-120
artykuł:
Zastosowanie kawy jako naturalnego ścierniwa w peelingach do ciała
(
Zięba M.
,
Małysa A.
,
Wykrota M.
), s. 121-135
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.