PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Problemy Jakości
Rocznik
2021
Tom
---
Numer
nr 2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 2
artykuł:
Zapewnienie bezpieczeństwa żywności w gastronomii w dobie pandemii COVID-19 - studium przypadku
(
Malinowska E.
,
Szymańska-Brałkowska M.
), s. 2-9
artykuł:
Zanim wdrożysz 5S, czyli 10 stopni do piekła - cz. II
(
Ubda R.
), s. 17-19
artykuł:
Proces reklamacji jako narzędzie doskonalenia produktu na przykładzie wyrobu medycznego
(
Pszczółkowska P.
), s. 10-16
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.