PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
29 (2022)
Tom
---
Numer
nr 2 (131)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 2 (131)
artykuł:
Wpływ dodatku alg do pieczywa żytniego na zawartość i biodostępność in vitro wybranych mikro- i makroelementów
(
Byczyński Ł.
,
Duliński R.
), s. 86-98
artykuł:
The Effect of Storage Time on the Antioxidant Activity and Polyphenolic Profile of Frozen and Lyophilized Drone Brood Fixed in Honey
(
Sidor E.
,
Tomczyk M.
,
Miłek M.
,
Dżugan M.
), s. 45-56
artykuł:
Przeżywalność bakterii probiotycznych w innowacyjnym napoju na bazie octu owocowego i serwatki
(
Śmigielska N.
,
Szosland-Fałtyn A.
,
Bartodziejska B.
), s. 57-69
artykuł:
Genoserotyping of Listeria Monocytogenes Strains Originating from Meat Products and Meat Processing Environments
(
Kawacka I.
,
Olejnik-Schmidt A.
), s. 34-44
artykuł:
Charakterystyka papieru powleczonego olejkiem eterycznym i ocena jego zastosowania w pakowaniu mięsa wołowego
(
Chaberek M.
,
Gniewosz M.
,
Pobiega K.
,
Rybak K.
), s. 22-33
artykuł:
Analiza składu chemicznego oraz jakości mikrobiologicznej i możliwości wykorzystania mleka oślego
(
Filipczak-Fiutak M.
,
Wszołek M.
), s. 5-21
artykuł:
An Assessment of the Possibility of Using Plant Drinks in a Gluten-Free Bread Recipe
(
Marciniak-Łukasiak K.
,
Gadomska K.
,
Sowiński M.
,
Żbikowska K.
,
Łukasiak P.
,
Żbikowska A.
), s. 70-85
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.