PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Krakowie
Rocznik
1992
Tom
---
Numer
nr 383
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 383
artykuł:
Wpływ surfaktanta niejonowego na aktywność powierzchniową dodekanosiarczanu sodowego
(
Byrski B.
), s. 87-97
artykuł:
Wpływ dodatków emalierskich na właściwości emalii stosowanych na układy wydechowe
(
Salerno-Kochan R.
), s. 27-34
artykuł:
Właściwości biodegradacyjne płynów do mycia naczyń
(
Byrski B.
,
Kaniewski J.
), s. 73-77
artykuł:
Szybka metoda badania ługoodporności wyrobów emaliowanych
(
Hornik S.
,
Salerno-Kochan R.
), s. 15-25
artykuł:
Porównanie trzech sposobów obliczania zastępczego współczynnika przewodzenia ciepła w oparciu o pomiary wykonane na przyrządzie Cenco-Fitch'a
(
Marcinkowska E.
,
Żuk W.
), s. 65-71
artykuł:
Pomiary przewodnictwa cieplnego materiałów obuwiowych zmodyfikowaną metodą Cenco-Fitch`a
(
Marcinkowska E.
,
Żuk W.
), s. 57-64
artykuł:
Ocena właściwości ochronnych powłok lakierowych analiza wyników badań impedancyjnych
(
Kolek Z.
), s. 99-109
artykuł:
Ocena wielkości ziarna w wyrobach staliwnych i niszczącą metodą ultradźwiękową
(
Ostasz L.
), s. 41-55
artykuł:
Ocena prawdopodobieństwa inicjacji zapłonu mediów palnych od wyładowań elektrostatycznych
(
Gajewski A.
), s. 111-122
artykuł:
Możliwości poprawy odporności na ścieranie powłok emalierskich
(
Chochół A.
), s. 35-42
artykuł:
Metoda badania twardości powłok emalierskich na wyrobach gospodarstwa domowego
(
Hornik S.
), s. 5-13
artykuł:
Biodegradacja wstępna etoksylowanych alkoholi typu "Ukanil" a ich struktura chemiczna
(
Polańska M.
), s. 79-85
artykuł:
Badania porównawcze past do zębów
(
Karpiel Ł.
), s. 123-132
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.