PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
3(27)
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2018
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
3(27)
artykuł:
Podstawy systemowej umiejętności tworzenia wynalazków urządzeń przetwórstwa spożywczego
(
Dutkiewicz D.
,
Diakun J.
,
Słowiński B.
), s. 5-14
artykuł:
Porównanie czasu i jakości rozmrażania bloków ryb w powietrzu i w wodzie
(
Diakun J.
,
Kopeć A.
), s. 15-19
artykuł:
Ocena wybranych cech jakości suszonych owoców kiwi wstępnie odwodnionych osmotycznie
(
Dusza M.
,
Hara P.
), s. 20-26
artykuł:
Ocena zawartości związków biologicznie aktywnych oraz ołowiu w naparach z korzeni wybranych roślin leczniczych
(
Kałwa K.
,
Wyrostek J.
,
Natoniewski M.
,
Surdacka E.
), s. 27-32
artykuł:
Ocena wybranych właściwości chemicznych świeżych i kiszonych ogórków gruntowych
(
Migut D.
,
Gorzelany J.
,
Wołowiec A.
), s. 33-39
artykuł:
Normy dotyczące piwa
(
Mierzejewska S.
), s. 41-44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.