PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
Rocznik
2011
Tom
---
Numer
nr 216
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 216
artykuł:
The Corporate Social Responsibility (CSR) Strategy : the Role of the Stakeholders
(
Kaźmierczak M.
), s. 7-16
artykuł:
Sustainable Consumption - Perceptions of European and Bulgarian Consumers
(
Vasileva E.
,
Ivanova D.
,
Tipova N.
,
Stefanov S.
), s. 17-25
artykuł:
The Role of Stakeholders in Establishing Sustainable Consumption in Bulgaria
(
Ivanova D.
,
Vasileva E.
,
Stefanov S.
,
Tipova N.
), s. 26-33
artykuł:
Environmental Management and Audit Scheme (EMAS) in Polish Companies
(
Matuszak-Flejszman A.
), s. 34-41
artykuł:
LCA Goes Public
(
Waginger E.
), s. 42-53
artykuł:
Correlation between Environmental Life Cycle Assessment and Environmental Management System
(
Lewandowska A.
,
Joachimiak K.
,
Lewicki R.
), s. 54-65
artykuł:
The Use of Life-Cycle Assessment for Supporting Decision-Making of Wooden Caskets Producer and Its Customers
(
Nitkiewicz T.
), s. 66-78
artykuł:
Environmental Trends in Packaging : Life Cycle Assessment (LCA) and "Carbon Footprint" for Selected Types of Consumer Bags
(
Żakowska H.
,
Ganczewski G.
), s. 79-88
artykuł:
Considerations on the Qualitative Aspects of Ecotourism Products
(
Nistoreanu P.
,
Nica A.-M.
,
Tanase M.
), s. 89-97
artykuł:
Pro-Ecological Attitudes of People in Silesian Province on the Example of Gliwice
(
Wolniak R.
,
Sędek A.
), s. 98-108
artykuł:
Redefining the Consumer in Relationship with Commodity Science - a Conceptual Approach
(
Onete B. C.
,
Pamfilie R.
,
Plesea D. A.
,
Popescu D.
,
Dina R.
), s. 109-114
artykuł:
Promoting the Romanian Ecological Agriculture through Traditional Products
(
Pamfilie R.
,
Stroia A. L.
,
Visan S.
), s. 115-125
artykuł:
Development and Facilitation of International Business Networks on the European Single Market
(
Plesea D. A.
,
Stanculescu A. M.
,
Georgescu B.
), s. 126-133
artykuł:
Conditions for Buying Product Innovations on Poland's Food Market
(
Sojkin B.
,
Olejniczak T.
), s. 134-139
artykuł:
Market of Cleaning Products for Wood Surfaces
(
Sułek M. W.
,
Klimaszewska E.
,
Ogorzałek M.
,
Nerlo K.
), s. 140-144
artykuł:
The Consumers' Expectations towards Private Label Food Products
(
Ucherek M.
,
Pyszczek M.
), s. 145-152
artykuł:
Consumers' Perception of Fruit Juices Packaging Quality
(
Kosidłowski K.
,
Ucherek M.
), s. 153-162
artykuł:
Reasons for Change Preferences in Domestic Cookware Market and Current Trends in the Field
(
Hornik S.
), s. 163-171
artykuł:
Consumer Acceptance of Food Produced from GMO Soybeans
(
Kudełka W.
,
Popis M.
), s. 172-181
artykuł:
Determinants of Consumer Purchase and Consumption of Processed Vegetables in Consumer Opinion
(
Kudełka W.
,
Sypień K.
), s. 182-191
artykuł:
Impact of Residence on the Consumer Evaluation of Apple Quality
(
Czernyszewicz E.
), s. 192-202
artykuł:
Legal Regulations Concerning Dietary Supplement Labeling
(
Lisińska-Kuśnierz M.
,
Kabaja B.
), s. 203-213
artykuł:
Quality as a Criterion for Purchasing Decisions of the Organic Food Consumers
(
Łuczka-Bakuła W.
,
Smoluk-Sikorska J.
), s. 214-222
artykuł:
Perspective of Organic Food Production Development in Poland Compared to World Trends
(
Witczak J.
), s. 223-232
artykuł:
Evaluation of Thermal Conversion of Municipal Waste with the Process Analysis Method in Terms of the Accumulative Calculation
(
Generowicz A.
,
Kulczycka J.
,
Makara A.
,
Banach M.
), s. 233-247
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.