PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
Rocznik
2010
Tom
---
Numer
nr 841
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 841
artykuł:
Zmiany fizykochemiczne zachodzące w olejach rafinowanych ogrzewanych w kuchence mikrofalowej
(
Ostasz L.
,
Buczek B.
), s. 35-48
artykuł:
Struktura asortymentowa oraz zmiany poziomu spożycia masła i tłuszczów roślinnych w Polsce
(
Ostasz L.
,
Kondratowicz-Pietruszka E.
), s. 65-83
artykuł:
Sposoby zagospodarowania odpadów z poli(tereftalanu etylenu)
(
Buczek B.
,
Chwiałkowski W.
), s. 5-22
artykuł:
Oczyszczanie frytury posmażaliniczej za pomocą modyfikowanych węgli aktywnych oraz syntetycznego krzemianu magnezu
(
Chwiałkowski W.
), s. 23-34
artykuł:
Charakterystyka profilu kwasów tłuszczowych wybranych olejów roślinnych
(
Kondratowicz-Pietruszka E.
), s. 49-63
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.