PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
3(19)
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2016
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
3(19)
artykuł:
Systemowa struktura urządzeń przetwórstwa spożywczego
(
Dutkiewicz D.
,
Diakun J.
,
Słowiński B.
), s. 5-13
artykuł:
Interrelation of Quality Losses of Food Products of Animal Origin at Their Refrigeration Treatment and Storage with Energy Expenses
(
Erlikhman V. N.
,
Fatykhov J. A.
), s. 14-17
artykuł:
Zastosowanie testu przebicia owoców winogron odmiany Rondo do oceny stopnia dojrzałości technologicznej
(
Gorzelny J.
,
Migut D.
,
Sroka W.
,
Matłok N.
,
Kotlicka M.
), s. 18-23
artykuł:
Mechaniczne odłuszczanie ryb - Cz. I.
(
Kosmowski M.
,
Dowgiałło A.
), s. 24-28
artykuł:
Wpływ stężenia i czasu napowietrzania wybranych roztworów środków myjących na stabilność piany
(
Mierzejewska S.
,
Piepiórka-Stepuk J.
), s. 29-31
artykuł:
Zawartość podstawowych składników chemicznych w mięśniach łopatki i karkówki wieprzowej w zależności od rodzaju obróbki cieplnej
(
Rudy M.
,
Gorzelany J.
,
Cebulak T.
), s. 32-35
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.