PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
2001
Tom
---
Numer
R. 8, nr 3, Supl. (28)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
R. 8, nr 3, Supl. (28)
artykuł:
Zmiany wybranych cech jakościowych podczas przechowywania nieukwaszonego i ukwaszonego mleka bifidusowego
(
Motyl I.
,
Libudzisz Z.
), s. 107-118
artykuł:
Zawartość wybranych pierwiastków w przecierowych sokach z marchwi
(
Suwała G.
), s. 143-149
artykuł:
Wpływ dodatku inuliny na jakość pieczywa cukierniczego
(
Górecka D.
,
Butka A.
,
Korczak J.
), s. 125-135
artykuł:
Poziom fruktanów w chlebie mieszanym
(
Filipiak-Florkiewicz A.
,
Cieślik E.
), s. 119-124
artykuł:
Herbatniki z amaranthusem - wartość odżywcza, trwałość, jakość sensoryczna
(
Gambuś H.
,
Gambuś F.
,
Wojdyła J.
,
Augustyn G.
), s. 136-142
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.