PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biotechnology and Food Science
Rocznik
2017
Tom
---
Numer
z. 81, nr 2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
z. 81, nr 2
artykuł:
Effect of Thermal Processing on Antioxidant Power and Thiosulfinate Content in Brussels Sprouts Juices
(
Kot M.
,
Olech Z.
), s. 83-92
artykuł:
Zinc and Nano-ZnO -Iinfluence on Living Organisms
(
Mielcarz-Skalska L.
,
Smolińska B.
), s. 93-102
artykuł:
In Vitro Anti-Adherence Effect of Probiotic Lactobacillus Strains on Human Enteropathogens
(
Nowak A.
,
Motyl I.
), s. 103-112
artykuł:
Elimination of Ochratoxin A by Lactic Acid Bacteria Strains Isolated from Chickens and Their Probiotic characteristics
(
Kupryś-Caruk M.
,
Stefańska I.
,
Chabłowska B.
), s. 113-124
artykuł:
A Comparison of Two Enzymatic Methods of Clinical Dextran Production
(
Sikora B.
,
Kubik C.
,
Bielecki S.
), s. 125-136
artykuł:
Production of Co-Immobilized Dextransucrase and Dextranase Preparations and Their Application in Isomalto-Oligosaccharides Synthesis
(
Sikora B.
,
Kubik C.
,
Bielecki S.
), s. 137-147
artykuł:
Antimicrobial Effect of Lining Leather Fatliquored with the Addition of Essential Oils
(
Bielak E.
,
Syguła-Cholewińska J.
), s. 149-157
artykuł:
Safety of Workers Exposed to Harmful Airborne Bioaerosols - Legal Status and Innovations
(
Majchrzycka K.
,
Okrasa M.
,
Szulc J.
,
Gutarowska B.
), s. 159-168
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.