PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
2000
Tom
---
Numer
R. 7, nr 2, Supl. (23)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
R. 7, nr 2, Supl. (23)
artykuł:
Wheat - a Challenging Substrate for Starch Production
(
Bergthaller W.
,
Kersting H. J.
), s. 9-29
artykuł:
Thermal Transition Characteristics and Gel Properties of Heat-Moisture Treated Corn and Potato Starches
(
Chung H.-J.
,
Chang E.-H.
,
Lim S.-T.
), s. 37-48
artykuł:
The Role of Starch Granules in the Balady Bread Structure Formation
(
Błaszczak W.
,
Fornal J.
,
Ramy A.
,
Borkowski K.
), s. 30-36
artykuł:
Structural Properties of Starch in Food Systems
(
Fornal J.
), s. 59-71
artykuł:
Starch from Immature Cereal Kernels as an Improver of Bread
(
Gambuś H.
,
Gumul D.
,
Tuszyński T.
,
Walczycka M.
), s. 72-83
artykuł:
FTIR Spectroscopy of Modified Cassava Starches Presenting Expansion Property
(
Demiate I. M.
,
Dupuy N.
,
Huvenne J. P.
,
Cereda M. P.
,
Wosiacki G.
), s. 49-58
artykuł:
Effects of Amylopectin Unit Chains on the Starch Pasting Characteristics
(
Inouchi N.
,
Sugimoto Y.
,
Fuwa H.
), s. 92-103
artykuł:
Chemical Composition of the Selected Varieties and Strains of Oat
(
Gibiński M.
), s. 84-91
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.