PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Krakowie
Rocznik
2005
Tom
---
Numer
nr 689
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 689
artykuł:
Oczyszczanie oleju po smażeniu potraw z ryb za pomocą utlenionego węgla aktywnego oraz krzemianu magnezu
(
Buczek B.
,
Chwiałkowski W.
), s. 17-36
artykuł:
Natura powierzchni węgla aktywnego utlenianego w fazie gazowej
(
Buczek B.
), s. 5-16
artykuł:
Badania fizykochemiczne oleju uniwersalnego wykorzystywanego do smażenia produktów zamrożonych
(
Ostasz L.
,
Kondratowicz-Pietruszka E.
), s. 55-74
artykuł:
Analiza szybkości zmian parametrów chemicznych w oleju rzepakowym w czasie smażenia mrożonych produktów rybnych
(
Ostasz L.
), s. 75-88
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.