PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
4(20)
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2016
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
4(20)
artykuł:
Moda na żywność ekologiczną w Polsce i na Świecie
(
Domaradzki M.
), s. 5-11
artykuł:
Influence of Processing Methods on Biological Value of Winter Triticale Grain
(
Kochurko V.
,
Abarova E.
,
Ritvinskaya E.
), s. 12-16
artykuł:
Ocena tekstury pieczywa mieszanego z dodatkiem mąki gryczanej
(
Kopeć A.
,
Sokołowska D.
), s. 17-21
artykuł:
Granulacja niskociśnieniowa wieloskładnikowa Granulki wielonasienne i wielozarodnikowe
(
Poćwiadowski W.
,
Szulc J.
,
Domoradzki M.
), s. 22-27
artykuł:
Zimna plazma, jako niekonwencjonalna metoda utrwalania żywności
(
Skryplonek K.
), s. 28-33
artykuł:
Terminologia i poprawność językowa dokumentów normalizacyjnych
(
Mierzejewska S.
), s. 39-41
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.