PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
1(1)
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2012
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
1(1)
artykuł:
Wykorzystanie komputerowej analizy obrazu do oznaczania zawartości wody wolnej w mięsie metodą Graua-Hamma - wpływ wielkości nacisku i czasu na wynik oznaczenia
(
Modzelewska-Kapituła M.
,
Cierach M.
), s. 23-25
artykuł:
Wybrane zabiegi obróbki wstępnej nasion rzepaku i ich wpływ na efektywność wytłaczania oleju
(
Panasiewicz M.
,
Zawiślak K.
,
Sobczak P.
,
Mazur J.
,
Sosińska E.
), s. 27-30
artykuł:
Normalizacja popularnie i w technice
(
Diakun J.
), s. 48
artykuł:
Kinetyka suszenia ryb w suszarni wyposażonej w pompę ciepła
(
Suslov A.
,
Fatychov J.
,
Erlichman V.
), s. 31-34
artykuł:
Badania porównawcze chleba wypieczonego w laboratoryjnym piecu piekarniczym i domowym automacie do wypieku chleba
(
Szczepańska K.
,
Kopeć A.
,
Gorzelak J.
), s. 35-38
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.