PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości
Rocznik
2013
Tom
---
Numer
nr 3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 3
artykuł:
Nanoinformatics - a New Tool of the Commodity Science
(
Szewczyk P.
), s. 13-23
artykuł:
Traditional Cuisine, a Major Factor to Help Promote Romanian Sustainable Tourism
(
Nistoreanu P.
,
Dorobantu M. R.
,
Gheorghe G.
), s. 24-31
artykuł:
Professional Threats Posed to the Knowledge Workers Connected with Technical Organisation of a Workplace with Respect to Work Character
(
Lotko M.
), s. 32-40
artykuł:
Life Cycle Assessment of Newsprint Production at a Board and Paper Production Company in Zimbabwe
(
Mbohwa C.
,
Mashoko L.
), s. 41-53
artykuł:
Application of an Industrial Ecology Model in Environmental High Risk Area in Eastern Sicily
(
Clasadonte M. T.
,
Matarazzo A.
,
Zerbo A.
,
Primerano P.
), s. 54-65
artykuł:
Life Cycle Inventory Analysis of Artichokes in Sicily
(
Giudice A. L.
,
Mbohwa C.
,
Clasadonte M. T.
), s. 66-75
artykuł:
Use of Magnetic Nanoparticles Modified with Ammonium Salts for the Removalof Organic Dyes from Aqueous Solutions
(
Wajda A.
,
Wybieralska K.
), s. 76-82
artykuł:
Analiza związków lotnych jako narzędzie oceny jakości żywności
(
Klensporf-Pawlik D.
), s. 83-91
artykuł:
Analiza jakości i pożądalności konsumenckiej wybranych czerwonych herbat liściastych
(
Michalak-Majewska M.
), s. 92-102
artykuł:
Bioaktywne składniki pieczywa
(
Szawara-Nowak G.
), s. 103-115
artykuł:
Wybrane parametry fizyczne oraz zawartość karotenoidów w owocach ośmiu odmian pomidora gruntowego
(
Zalewska-Korona M.
,
Jabłońska-Ryś E.
,
Michalak-Majewska M.
,
Sławińska A.
,
Radzki W.
,
Latoch A.
), s. 116-123
artykuł:
Surface activity of selected sulfobetaine
(
Wieczorek D.
,
Staszak K.
), s. 124-132
artykuł:
Antimicrobial Activity of Essential Oils Against Selected Pathogenic and Cosmetics Spoilage Microorganisms
(
Kluczyńska K.
,
Gwiazdowska D.
,
Napierała M.
), s. 133-143
artykuł:
Rheological Properties of Selected Body Lotions
(
Bączyńska J.
,
Zieliński R.
), s. 144-152
artykuł:
Amylolytic Degradation of N-vinylformamide and Acrylamide/Acrylic Acid Grafted Starch Copolymers
(
Ulfig K.
,
Markowska-Szczupak A.
,
Schmidt B.
,
Spychaj T.
), s. 153-159
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.