PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości
Rocznik
2017
Tom
---
Numer
nr 1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 1
artykuł:
The Role of the Environmental Management and Environmental Product Solutions in Building Relationships with Suppliers
(
Urbaniak M.
), s. 13-20
artykuł:
Service Quality Level of Internet Banking Websites in Polish Commercial Banks: Customers' View
(
Khmarskyi V.
), s. 21-30
artykuł:
Managing the Results of Quality Management System Implementation in Medical Devices Companies
(
Feliczek P.
), s. 31-39
artykuł:
Microbial Analysis in Archives as a Part of Prevention Strategy and Biological Risk Management
(
Syguła-Cholewińska J.
,
Lech T.
,
Szostak-Kot J.
), s. 40-48
artykuł:
Analiza oczekiwań konsumentów w stosunku do opakowań produktów codziennego użytku
(
Kowalska A.
), s. 49-57
artykuł:
Paper Radiolysis
(
Głuszewski W.
,
Zimek Z.
,
Kubera H.
,
Kozera K.
,
Abbasova D.
), s. 58-65
artykuł:
The Quality Value of Oat Flakes Produced in Different Countries
(
Achrem-Achremowicz B.
,
Kuczyński A. P.
,
Kaszuba J.
,
Wiśniewski R.
,
Puchalski C.
), s. 66-72
artykuł:
The Evaluation of the Sorption Properties of Spanish Sage (Salvia hispanica L.) Seeds
(
Ruszkowska M.
,
Rogowska O.
), s. 73-80
artykuł:
Selected Attributes of Gouda Cheeses Quality
(
Bohdziewicz K.
), s. 81-93
artykuł:
Nutritional Value of Chosen Species of Forest Mushrooms
(
Bienkiewicz G.
,
Szymańczyk A.
,
Tokarczyk G.
,
Skorodyńska A.
), s. 94-102
artykuł:
Oxidation Changes in Argan Oil Caused by Heating and UV Irradiation
(
Kondratowicz-Pietruszka E.
,
Ostasz L.
), s. 103-115
artykuł:
Application of Solubility Parameters in Selection of Solvents for Efficient Extraction of Phenolic Antioxidants from Barley (Hordeum vulgare L.) Grass
(
Kiewlicz J.
,
Zieliński R.
), s. 116-127
artykuł:
Evaluation of the Effect of Roasted Constituents on the Antioxidant Activity of Cereal Coffee
(
Klensporf-Pawlik D.
,
Majcher M.
,
Frąckowiak K.
), s. 128-135
artykuł:
Antioxidant Properties of Selected Plant Origin Juices
(
Maciejewska M.
,
Wieczorek D.
,
Wybieralska K.
), s. 136-145
artykuł:
Antioxidant Activity of Extracts from Plant Seeds Used in Cosmetic Products
(
Malinowska P.
), s. 146-153
artykuł:
The Role of Amphoteric Surfactants in the Quality Control of Selected Usable Properties of Bath Liquids
(
Małysa A.
,
Klimaszewska E.
,
Jagiełło O.
,
Gruszczyńska M.
,
Gajowiak M.
,
Majrzchak B.
,
Dudziak K.
,
Włodarczyk K.
), s. 154-163
artykuł:
Assessment of Selected Detergents and Study of Their Effect on the Tensile Properties of Fabrics
(
Walicka I.
,
Wiatrzyk M.
,
Wołodkowicz A.
,
Dobrucka R.
), s. 164-172
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.