PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie / Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Rocznik
2020
Tom
---
Numer
nr 36
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 36
artykuł:
Wykorzystanie metody przypadku w doskonaleniu jakości produktów żywnościowych oraz zapewnienia ich bezpieczeństwa
(
Karolina Gadzała K. G.
,
Lesiów T.
), s. 70-83
artykuł:
Wpływ mikronizacji na morfologię i właściwości fizykochemiczne nasion owsa
(
Michalski J.
,
Syska W.
,
Dymińska L.
,
Kucharska E.
,
Hanuza J.
), s. 127-140
artykuł:
Wegetarianizm i jego odmiany jako alternatywa dla diety tradycyjnej
(
Cader P.
,
Lesiów T.
), s. 9-26
artykuł:
Rola przekąsek w żywieniu człowieka ze szczególnym uwzględnieniem przekąsek mięsnych
(
Lesiów T.
,
Kuchlewska M.
), s. 113-126
artykuł:
Rekomendacja monografii pod redakcją Tomasza Lesiowa pt. "Determinanty jakości pracy przewodnickiej"
(
Meyer B.
), s. 185-187
artykuł:
Przekąski mięsne - alternatywa dla przekąsek standardowych
(
Szemiel M.
,
Lesiów T.
), s. 171-184
artykuł:
Preferencje i zachowania konsumentów na rynku kosmetyków naturalnych
(
Firek A.
,
Dziadkowiec J. M.
), s. 57-69
artykuł:
Ocena wybranych właściwości zalewy solankowej i soku z kiszonych ogórków
(
Ryznar-Luty A.
,
Szymański M.
), s. 160-170
artykuł:
Ocena stanu odżywienia, sprawności fizycznej oraz częstotliwości spożycia produktów spożywczych przez dziewczęta w wieku 16 i 18 lat
(
Goluch Z.
,
Korsak J.
), s. 84-102
artykuł:
Czynniki kształtujące jakość wina
(
Gut J.
,
Krzywonos M.
,
Piekara A.
), s. 103-112
artykuł:
Aspekty prawne związane ze stosowaniem substancji słodzących, w tym polioli
(
Ciekańska A.
,
Lesiów T.
), s. 27-56
artykuł:
Acerola (Malpigia granatolistna, Malpighia emarginata DC./Malpighia glabra L.) - zastosowanie w żywieniu, profilaktyce zdrowia oraz w pozyskiwaniu substancji o znaczeniu przemysłowym
(
Olędzki R.
), s. 141-159
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.