PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
1(13)
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2015
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
1(13)
artykuł:
Znaczenie fizyki i agrofizyki w doskonaleniu maszyn roboczych stosowanych w produkcji żywności
(
Mieszkalski L.
), s. 5-18
artykuł:
Wpływ różnych szczepów szlachetnych drożdży winiarskich na wybrane składniki chemiczne win owocowych z koncentratu z czarnej porzeczki
(
Sterczyńska M.
), s. 28-33
artykuł:
Uwarunkowania gospodarki energią, wodą i środowiskiem w wybranych branżach przemysłu rolno-spożywczego oraz zarys problematyki zrównoważonego rozwoju
(
Wojdalski J.
,
Żelaziński T.
,
Konieczny P.
,
Drożdż B.
,
Kupczyk A.
,
Golisz E.
,
Mroczek E.
,
Mruk R.
), s. 34-51
artykuł:
Ocena skuteczności procesu cieplnej sterylizacji konserw rybnych na podstawie testów penetracji ciepła
(
Leszczuk-Piankowska A.
,
Pawlikowski B.
,
Bykowski P. J.
), s. 24-27
artykuł:
Geneza wymagań i norm systemu produkcji bezpiecznej żywności
(
Diakun J.
), s. 58-61
artykuł:
Analiza procesów suszenia i rozdrabniania pieczywa wycofanego z obrotu w aspekcie możliwości wykorzystania do celów energetycznych i przemysłowych
(
Dziki D.
,
Polak R.
,
Wójcik J.
,
Kozak P.
,
Gawłowski S.
,
Krzysiak Z.
), s. 19-23
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.