PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Krakowie
Rocznik
1986
Tom
---
Numer
nr 224
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 224
artykuł:
Próba ustalenia optymalnych warunków fermentacji ciasta na pieczywo cukiernicze przy udziale preparatu enzymatycznego "Proteopol PB"
(
Gołębiowski T.
,
Pastusińska G.
,
Sikora T.
,
Zagórski A.
), s. 5-14
artykuł:
Zmiany wybranych cech jakościowych chleba skrobiowego w czasie przechowywania
(
Nowak E.
,
Skrzypek M.
,
Stokłosa K.
), s. 15-29
artykuł:
Badania jakości sensorycznej naturalnych miodów pszczelich
(
Bańkowska-Pennar H.
), s. 31-43
artykuł:
Miody naturalne wzbogacane propolisem. Cz. 1, Zagadnienie optymalizacji dodatku ekstraktu propolisu do miodów
(
Ślawska E.
,
Gołębiowski T.
), s. 45-52
artykuł:
Miody naturalne wzbogacane propolisem. Cz. 2, Określenie trwałości w zależności od czasu i warunków przechowywania
(
Ślawska E.
,
Gołębiowski T.
), s. 53-61
artykuł:
Badanie zmian 5-hydroksymetylofurfuralu w przetworach z czarnych porzeczek
(
Cichoń Z.
), s. 63-74
artykuł:
Mikroflora napojów chłodzących typu "Citroneta"
(
Miłkowska A.
), s. 75-85
artykuł:
Szybkość ubywania witaminy C w roztworach modelowych
(
Stokłosa K.
,
Bachorczyk S.
,
Giemza M.
,
Piotrowicz D.
), s. 87-101
artykuł:
Próba zastosowania metody profilowania do oceny smakowitości serów podpuszczkowych dojrzewających
(
Borowiec W.
,
Gołębiowski T.
,
Pieczonka W.
), s. 103-111
artykuł:
Niektóre właściwości mięsa wybranych mięśni tuszy jagnięcej mieszańców owcy pogórza
(
Sikora T.
,
Gołębiowski T.
), s. 113-122
artykuł:
Mikrobiologiczna ocena mięsa mielonego przy dominacji mikroflory psychrotrofowej
(
Woźniakiewicz T.
), s. 123-134
artykuł:
Skład kwasów tłuszczowych tłuszczów zapasowych trzech ras gęsi
(
Krełowska-Kułas M.
), s. 135-145
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.