PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
31 (2024)
Tom
---
Numer
nr 3 (140)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 3 (140)
artykuł:
Berberyna - związek bioaktywny pozyskiwany z roślin leczniczych
(
Sokołowska G.
,
Jabłońska-Trypuć A.
,
Naumowicz M.
), s. 5-15
artykuł:
Rozwój badań w dziedzinie bioinżynierii i biotechnologii
(
Piliszek A.
,
Szprynca A.
,
Bagnicka E.
), s. 16-37
artykuł:
Algi morskie - niekonwencjonalny składnik żywności
(
Karwacka M.
,
Ciurzyńska A.
,
Janowicz M.
,
Galus S.
), s. 38-54
artykuł:
Przepływowa pasteryzacja mikrofalowa produktów owocowych i warzywnych
(
Polak N.
,
Kalisz S.
,
Kruszewski B.
), s. 55-68
artykuł:
Prebiotic Properties of Brewer's Spent Grain - Literature Review
(
Lalowski P.
,
Kruk M.
,
Salman M.
,
Trząskowska M.
), s. 69-81
artykuł:
Wpływ zastosowania dodatku pszenżyta w żywieniu tuczników na cechy fizykochemiczne oraz profil kwasów tłuszczowych mięsa
(
Janiszewski P.
,
Lisiak D.
,
Borzuta K.
,
Grześkowiak E.
,
Schwarz T.
,
Lisiak B.
,
Siekierko U.
,
Samardakiewicz Ł.
), s. 82-93
artykuł:
Determining the Origin of Wine Based on the Selected Quality Parameters
(
Halagarda M.
,
Psiuk B.
,
Kowa-Halagarda K.
,
Popek S.
), s. 94-105
artykuł:
Safe Soy: a Microbiological Face-off between Organic and Conventional Tofu
(
Kukułowicz A.
,
Zbawicka A.
), s. 106-114
artykuł:
Właściwości chemiczne, przeciwutleniające i sensoryczne napoju sojowego typu kombucha
(
Popielarczyk M.
,
Czarnowska-Kujawska M.
,
Paszczyk B.
), s. 115-128
artykuł:
Edible Insects as a Potential Product for Achieving Global Food Security. Part 1
(
Platta A.
,
Mikulec A.
,
Radzymińska M.
,
Suwała G.
,
Zborowski M.
,
Ruszkowska M.
,
Nowicki M.
,
Kowalczewski P. Ł.
), s. 129-148
artykuł:
Edible Insects as a Potential Product for Achieving Global Food Security. Part 2
(
Platta A.
,
Mikulec A.
,
Radzymińska M.
,
Suwała G.
,
Zborowski M.
,
Ruszkowska M.
,
Nowicki M.
,
Kowalczewski P. Ł.
), s. 149-170
artykuł:
Wpływ rodzaju homogenizacji na właściwości reologiczne i zawartość związków bioaktywnych w mętnym soku z truskawek
(
Piecko J.
,
Mieszczakowska-Frąc M.
,
Szweja-Grzybowska J.
,
Cielejewska K.
), s. 171-185
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.