PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
Rocznik
2010
Tom
---
Numer
nr 162
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 162
artykuł:
Prozdrowotne składniki żywności w informacjach żywieniowych i świadomości konsumentów
(
Małecka M.
), s. 7-26
artykuł:
Przeciwutleniające i prozdrowotne oddziaływanie związków fenolowych
(
Samotyja U.
), s. 26-40
artykuł:
Wpływ związków fenolowych na kształtowanie jakości i właściwości prozdrowotnych skoów owocowych
(
Klimczak I.
), s. 41-54
artykuł:
Wpływ kwasu askorbinowego na aktywność przeciwrodnikową wybranych flawonoidów
(
Gliszczyńska-Świgło A.
), s. 55-65
artykuł:
Odpady z przetwórstwa pomidorów jako źródło składników o właściwościach prozdrowotnych
(
Pachołek B.
), s. 66-81
artykuł:
Prozdrowotne i technologiczne właściwości błonnika pokarmowego
(
Pachołek B.
,
Górecka D.
), s. 82-96
artykuł:
Skład i właściwości prozdrowotne oliwy z oliwek
(
Dankowska A.
,
Małecka M.
), s. 97-110
artykuł:
Suplementy diety
(
Sielicka M.
), s. 111-125
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.