PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości
Rocznik
2009
Tom
---
Numer
nr 4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 4
artykuł:
Food Irradiation - Should it or Should it not be Accepted
(
Gajewski A. S.
), s. 9-16
artykuł:
Surowcowy aspekt jakości sensorycznej napojów mlecznych fermentowanych na przykładzie biojogurtów z mleka krowiego i koziego
(
Kudełka W.
), s. 17-26
artykuł:
Changes in the Quality of Beer, Offered in PET Packages on the Bulgarian Market
(
Pashova S.
), s. 27-35
artykuł:
Usage of Different Food Acidifying Substances
(
Śmiechowska M.
,
Newerli-Guz J.
,
Jurczenia E.
), s. 36-51
artykuł:
Jakość produkowanych w Polsce tusz wołowych ocenianych systemem EUROP
(
Grodzki T.
,
Litwińczuk A.
,
Florek M.
), s. 52-59
artykuł:
Zarządzanie jakością w warszawskich szpitalach - certyfikacja ISO i akredytacja Centrum Monitorowania Jakości w Ochronie Zdrowia
(
Borek-Wojciechowska R.
,
Kłokow S.
), s. 60-66
artykuł:
Białość papieru. Ocena instrumentalna i wrażenia wzrokowe
(
Kolek Z.
), s. 67-75
artykuł:
Koniunktura na rynku nanomateriałów
(
Maltańska J.
), s. 76-83
artykuł:
Nanomaszyny - towar przyszłości i wyzwanie dla towaroznawców
(
Rogoziński B.
), s. 84-95
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.