PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
8 (2001)
Tom
---
Numer
nr 3 (28)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 3 (28)
artykuł:
Synergistyczne interakcje występujące pomiędzy polisacharydami w ich mieszaninach
(
Gustaw W.
,
Mleko S.
,
Glibowski P.
), s. 5-15
artykuł:
Tekstura a struktura żeli wybranych białek globularnych
(
Mleko S.
,
Janas P.
,
Pikus S.
), s. 16-23
artykuł:
Zależności między parametrami chemicznymi a teksturą świeżej i parzonej masy serowej z mleka owczego
(
Bonczar G.
,
Walczycka M.
), s. 24-31
artykuł:
Wpływ paszy z dodatkiem olejów roślinnych i alfa-tokoferolu na procesy utleniania i zmiany cech sensorycznych mięsa kurcząt
(
Malczyk E.
), s. 32-52
artykuł:
Wpływ preparatu błonnika pszennego na jakość sensoryczną potraw mięsnych
(
Waszkowiak K.
,
Górecka K.
,
Janitz W.
), s. 53-61
artykuł:
Wpływ selektywnych powłok jadalnych na odwadnianie osmotyczne truskawek
(
Ogonek A.
,
Lenart A.
), s. 62-74
artykuł:
Wpływ dodatku autolizatu drożdży na skład chemiczny i cechy sensoryczne win musujących
(
Wzorek W.
,
Bugajewska A.
,
Majewski B.
), s. 75-85
artykuł:
Wykorzystanie metody HPLC do oznaczania Se(IV) i Se(VI) w wodach mineralnych
(
Gawłoska A.
,
Masłowska J.
), s. 86-94
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.