PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu
Rocznik
2003
Tom
5
Numer
z. 2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
z. 2
artykuł:
Zmiany na rynku zbóż w Polsce w aspekcie procesów integracji i globalizacji gospodarki żywnościowej
(
Kozera M.
), s. 115-120
artykuł:
Zastosowanie współczesnych zdobyczy techniki i informatyki w przemyśle i handlu rolnym
(
Sikorska D.
), s. 166-169
artykuł:
Wpływ pomiaru zadowolenia klienta na doskonalenie jakości (na przykładzie przedsiębiorstwa przetwórstwa drobiu)
(
Nieżurawski L.
), s. 152-156
artykuł:
Tendencje w zakresie zaopatrzenia w surowiec i przetwórstwie mleka w województwie dolnośląskim
(
Szlachta K.
), s. 180-185
artykuł:
System powiązań między producentami a zakładami przetwórczymi na rynku żywca wieprzowego
(
Mroczek R.
), s. 147-151
artykuł:
Stan i możliwości rozwoju rynku wieprzowiny w Polsce w aspekcie integracji z Unią Europejską
(
Witczak A.
), s. 196-200
artykuł:
Sezonowość wielkości i cen skupu mleka w Polsce w latach 1991-2002
(
Olszańska A.
), s. 157-161
artykuł:
Rozwój przedsiębiorczości mieszkańców obszarów wiejskich podregionu wrocławskiego
(
Uglis J.
), s. 192-195
artykuł:
Przedsiębiorcy wiejscy w Małopolsce o swojej sytuacji i perspektywach po integracji polski z Unią Europejską
(
Basaj M.
,
Kotala A.
), s. 104-108
artykuł:
Problemy organizacji bazy surowcowej na przykładzie zakładu przetwórstwa owocowo-warzywnego Pudliszki s.a.
(
Kowalska A.
), s. 109-114
artykuł:
Perspektywy rozwoju produkcji i rynku baraniny w Polsce
(
Komorowska D.
), s. 99-103
artykuł:
Nowoczesne systemy zarządzania jakością w polskim przemysle spożywczym
(
Morkis G.
), s. 143-146
artykuł:
Małe i średnie przedsiębiorstwa w przemyśle spożywczym
(
Szczepaniak I.
,
Wigier M.
), s. 175-179
artykuł:
Korzyści zakładów mięsnych wynikające ze współpracy z grupami producenckimi
(
Knoblauch L.
,
Kisiel R.
), s. 94-98
artykuł:
Koniunktura na rynku mięsa w Polsce w warunkach transformacji
(
Stępień S.
), s. 170-174
artykuł:
Kadra kierownicza małych firm
(
Rak A. M.
), s. 162-165
artykuł:
Funkcjonowanie systemu zarządzania jakością w zakładach mięsnych "Sokołów" S.A. w latach 1996-2001
(
Toruński J.
), s. 186-191
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.