PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
2002
Tom
---
Numer
R. 9, nr 4 (33), Supl.
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
R. 9, nr 4 (33), Supl.
artykuł:
The Structure of Clusters from Potato Amylopectin
(
Bertoft E.
), s. 112-123
artykuł:
The Stability of Lipid-Amylose Complexes Upon Enzymatic Hydrolysis of Wheat Starches of Different Chemical Composition
(
Nebesny E.
,
Rosicka J.
,
Tkaczyk M.
), s. 9-16
artykuł:
The Influence of the Growth Temperature on Structural and Thermodynamic Properties of Starches
(
Yuryev V. P.
,
Genkina N. K.
,
Wasserman L. A.
), s. 155-168
artykuł:
Textural Assessment of Thai Rice Noodles
(
Suwonsichon T.
), s. 209-218
artykuł:
Temperature Characterisation of Starch and Starch-Protein Dispersions
(
Baranowska H. M.
,
Rezler R.
), s. 17-23
artykuł:
Structure and Thermal Properties of Starches of Endosperms Possessing Different Alleles at the Amylose-Extender (ae) Loci in Maize
(
Utsumi Y.
,
Glover D. V.
,
Inouchi N.
,
Fuwa H.
), s. 146-154
artykuł:
Starch Grain Surface and Starch Degradation in Turions of the Duckweed Spirodela polyrhiza (Lemnaceae)
(
Appenroth K.-J.
,
Reimann R.
,
Krok F.
,
Szymońska J.
), s. 65-73
artykuł:
Small Granule Potato Starch, Structure and Usability
(
Lewandowicz G.
,
Błaszczak W.
,
Walkowski A.
), s. 84-97
artykuł:
Rheology and Structure of Cross-Linked Starch Dispersions
(
Loisel C.
,
Tecante A.
,
Doublier J.-L.
), s. 169-180
artykuł:
Physicochemical Properties of Potato Dry Matter Isolated from Various Cultivars at Different Times During Growth
(
Liu Q.
,
Weber E.
,
Fan M. Z.
,
Yada R.
), s. 181-190
artykuł:
Physically-Modified Wheat or Potato Starches, Their Physico-Chemical Properties and Metabolism by Bifidobacteria
(
Wronkowska M.
,
Soral-Śmietana M.
,
Bielecka M.
,
Biedrzycka E.
), s. 74-83
artykuł:
Molecular Dynamics in Dehydrated Starch Gels
(
Poliszko S.
,
Napierała D. M.
,
Rezler R.
,
Hoffmann G.
), s. 57-64
artykuł:
Modification of Cassava Starch
(
Sriroth K.
,
Piyachomwan K.
,
Sangseethong K.
,
Oates C.
), s. 219-230
artykuł:
Low Conversion Starch Hydrolysates
(
Słomińska L.
,
Grześkowiak-Przywecka A.
,
Wiśniewska D.
), s. 31-39
artykuł:
Interaction of Starch Polysaccharides and Their Mixture With Water Molecules and Model Lipids. ESR Study
(
Wasserman L. A.
,
Aliev I. O.
,
Yuryev V. P.
), s. 124-137
artykuł:
Influence of ϒ-Irradiation on L- and D-Monosaccharides
(
Chostenko A.
,
Truszkowski S.
,
Buchalski A.
), s. 138-145
artykuł:
Hydration of Starch and Protein Seeds in Early Phase of Germination
(
Plenzler G. B.
,
Napierała D. M.
,
Baranowska H. M.
), s. 24-30
artykuł:
Flow Property Study of Corn Starch After Addition of Hemicelluloses from Buckwheat Hulls
(
Burisova A.
,
Hromadkova Z.
,
Ebringerova A.
,
Stadlerova K.
,
Dandar A.
), s. 50-56
artykuł:
Effect of Hypochlorite Levels on the Modification of Cassava Starch
(
Sangseethong K.
,
Sriroth K.
), s. 191-197
artykuł:
Effect of Hemicelluloses on the Properties of Potato and Corn Starches
(
Burisova A.
,
Hromadkova Z.
,
Ebringerova A.
,
Dzivakova E.
,
Dandar A.
), s. 40-49
artykuł:
Comparative Study on Compositional and Functional Properties of Cassava- and Corn-Based Maltodextrin
(
Piyachomwan K.
,
Chotineeranat S.
,
Wansuksri R.
,
Sriroth K.
,
Oates C.
), s. 198-208
artykuł:
Acid-Alcohol Degradation of Starch
(
Yung-Ho C.
,
Kun-San L.
), s. 98-111
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.