PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyt Naukowy / Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
Rocznik
2009
Tom
---
Numer
nr 10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 10
artykuł:
Bilans oraz rachunek zysków i strat jako źródło informacji finansowej
(
Baczyńska S.
), s. 7-27
artykuł:
Płynność finansowa jako miernik oceny sytuacji ekonomicznej przedsiębiorstwa
(
Banduła B.
), s. 28-43
artykuł:
Monety bulionowe jako instrument finansowy - zasady wyceny w rachunkowości
(
Barańska J.
), s. 44-54
artykuł:
Mechanizm transmisji impulsów polityki monetarnej w perspektywie wejścia do strefy EURO
(
Bednarski R.
), s. 55-64
artykuł:
Rezerwy księgowe jako instrumenty ograniczające skutki ryzyka finansowego przedsiębiorstw
(
Mazurek A.
,
Pokorniak D.
), s. 65-77
artykuł:
Znaczenie środków z Unii Europejskiej w rozwoju energetyki w Polsce
(
Pawłowska I.
), s. 78-91
artykuł:
Rola kredytu w finansowaniu działalności przedsiębiorstwa
(
Porwoł M.
), s. 92-109
artykuł:
Rachunkowość kreatywna - przejaw polityki rachunkowości, czy zniekształcenie informacji finansowej
(
Rychlik J.
), s. 110-124
artykuł:
Zamknięty fundusz nieruchomości jako pośrednia forma alokacji kapitału na rynku nieruchomości
(
Serafin A.
), s. 125-141
artykuł:
Dotacje dla MSP w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka na lata 2007-2013
(
Sowińska K.
), s. 142-155
artykuł:
Wartość przedsiębiorstwa dla właścicieli jako korzyść ekonomiczna współczesnego biznesu
(
Strukowska-Kozień O.
), s. 156-171
artykuł:
Znaczenie wiedzy w osiąganiu sukcesu ekonomicznego
(
Titis E.
), s. 172-183
artykuł:
Możliwości stosowania polityki amortyzacyjnej w ujęciu prawa bilansowego
(
Woźniak W.
), s. 184-194
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.