PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Problemy Jakości
Rocznik
2016
Tom
---
Numer
nr 9
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 9
artykuł:
Budowanie relacji z dostawcami w przedsiębiorstwach branży spożywczej
(
Jasiulewicz-Kaczmarek M.
), s. 2-9
artykuł:
System HARPC - nowy oręż w służbie bezpieczeństwa żywności
(
Wiśniewska M. Z.
), s. 13-19
artykuł:
Rzetelna informacja o produktach głównym elementem polityki społecznej odpowiedzialności przedsiębiorstw łańcucha żywnościowego
(
Iwaszczuk N.
,
Szyba M.
), s. 20-27
artykuł:
Problem fałszowania żywności w Polsce
(
Kowalska A.
), s. 28-35
artykuł:
Nowe wymagania ISO 9001:2015 i ich wpływ na system zakładowej kontroli produkcji wyrobów budowlanych
(
Klimczak W.
,
Bobrowicz J.
), s. 36-44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.