PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Uczelni Vistula
Rocznik
2017
Tom
---
Numer
nr 54(3)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 54(3)
artykuł:
Żywność tradycyjna versus żywność wytwarzana przy zastosowaniu nowoczesnych technologii
(
Czarniecka-Skubina E.
,
Pielak M.
), s. 165-178
artykuł:
Żywieniowe tradycje świąteczne - dawniej i współcześnie
(
Ołubiec-Opatowska E.
,
Czarniecka-Skubina E.
), s. 74-89
artykuł:
Znaczenie pieczywa w codziennym życiu człowieka
(
Ceglińska A.
), s. 30-37
artykuł:
Zapomniany świat dawnego mistycyzmu, czyli o znaczeniu jedzenia w religiach świata
(
Mazur A.
), s. 38-54
artykuł:
Wydarzenia jako urozmaicona forma turystyki kulinarnej na przykładzie Festiwalu "Europa na widelcu" we Wrocławiu
(
Woźniczko M.
,
Orłowski D.
), s. 125-154
artykuł:
Wybrane aspekty zorganizowanej turystyki dzieci i młodzieży szkolnej w Polsce
(
Błaszczak E.
), s. 262-276
artykuł:
Wartość odżywcza żywności tradycyjnej
(
Antosik K.
), s. 214-222
artykuł:
Turystyka wypoczynkowa i wędrowna w działalności Stowarzyszenia "Rodzina Wojskowa" w latach 1925-1939
(
Chmiel A.
), s. 241-261
artykuł:
Turystyka kulinarna - strawa dla ducha i ciała. Turystyczne sacrum i profanum
(
Tomczyk-Miczka E.
), s. 90-97
artykuł:
Szlaki kulinarne jako forma konkurencyjności oferty turystycznej
(
Woźniak M.
,
Batyk I. M.
), s. 98-111
artykuł:
Rybne produkty regionalne w opinii studentów Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
(
Batyk I. M.
,
Woźniak M.
,
Kuryło J.
), s. 202-213
artykuł:
Psychospołeczne determinanty wyboru żywności
(
Jaworski M.
,
Fabisiak A.
), s. 17-29
artykuł:
Możliwości wykorzystania żywności naturalnej jako efekt ogólnoświatowego trendu w zakresie zapotrzebowania na żywność prozdrowotną
(
Grochowicz J.
,
Dominik P.
,
Fabisiak A.
), s. 223-240
artykuł:
Kulinaria - atrakcją turystyczną? Tak, ale .... Oferta z zakresu turystyki kulinarnej w turystycznej prasie branżowej - przykład niemiecki
(
Geise A.
), s. 155-164
artykuł:
Kuchnia polska jako element uatrakcyjnienia oferty turystycznej
(
Fabisiak A.
,
Jaworski M.
), s. 112-124
artykuł:
Kontekst przyrodniczy powstawania tradycyjnych produktów kulinarnych jako wartość dla turystyki kulturowej
(
Jaworski M.
,
Dominik P.
), s. 55-73
artykuł:
Europejskie muzea produktów żywnościowych i ich znaczenie w turystyce kulinarnej
(
Orłowski D.
,
Woźniczko M.
), s. 179-201
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.