PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Krakowie
Rocznik
2004
Tom
---
Numer
nr 644
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 644
artykuł:
Żywność ekologiczna
(
Kudełka W.
), s. 5-15
artykuł:
Znakowanie ekologiczne żywności
(
Popek S.
,
Filip A.
,
Koterwa M.
), s. 17-26
artykuł:
Zawartość składników mineralnych w pieczywie
(
Cichoń Z.
,
Miśniakiewicz M.
), s. 27-46
artykuł:
Analiza wartości kalorycznej wybranych gatunków pieczywa
(
Miśniakiewicz M.
), s. 47-57
artykuł:
Porównanie zawartości węglowodanów w pszczelich miodach odmianowych
(
Popek S.
), s. 59-64
artykuł:
Zawartość mikro- i makroelementów w wybranych sokach warzywnych
(
Suwała G.
), s. 65-73
artykuł:
Choroby zwierząt rzeźnych jako zagrożenie dla zdrowia człowieka
(
Krełowska-Kułas M.
), s. 91-104
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.