PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie / Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Rocznik
2022
Tom
---
Numer
nr 1 (38)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 1 (38)
artykuł:
Effects of Starch Type and Concentration on the Physicochemical, Rheological and Sensory Properties of Bream (Abramis brama L.) Surimi-Based Gels Enriched with β-1,3/1,6-D-Glucans
(
Bortnowska G.
), s. 11-25
artykuł:
Potential Benefits and Threads Arising from a Plant-Based Diet
(
Janczar-Smuga M.
,
Gąsiewska M.
), s. 27-40
artykuł:
3D Printers for Food Printing - Advantages and Drawbacks of Market Ready Technical Solutions
(
Harasym J.
), s. 41-59
artykuł:
The Most Commonly Used Diet Supplements for Hair, Skin and Nails in the Opinion of Pharmacy Employees from Different Cities in Poland
(
Jachimowicz-Rogowska K.
,
Sowińska L.
,
Winiarska-Mieczan A.
,
Kolasa K.
,
Fabjanowska J.
), s. 60-74
artykuł:
Beverage Container Deposit Return System in Slovakia: Insights after One Year of Its Introduction
(
Jarossová M. A.
,
Gubíniová K.
), s. 75-89
artykuł:
Analiza preferencji konsumentów wobec piw oraz sterowanie smakiem gorzkim piw chmielonych
(
Kikut-Ligaj D.
,
Mikołajczyk-Bator K.
,
Malak M.
), s. 90-110
artykuł:
Risk Analysis of Berry Harvesting in a Blueberry Plantation
(
Michniewicz W.
,
Pogorzelski G.
,
Lesiów T.
), s. 111-123
artykuł:
Can You Trust a Box Diet?
(
Orkusz A.
,
Dobrzyńska D.
), s. 124-133
artykuł:
Metodologia testu chi-kwadrat na przykładzie badań ankietowych dotyczących europejskich serów regionalnych
(
Oziembłowski M.
,
Lesiów T.
,
Šabanagić C.
), s. 134-163
artykuł:
Assessment of Consumer Knowledge of Gluten-Free Food
(
Piec K.
,
Janczar-Smuga M.
), s. 164-185
artykuł:
Use of Courgette and Added Citrus Fruit for Jam Production
(
Przybylska S.
,
Przybylski P.
,
Lindorf D. K.
), s. 186-204
artykuł:
Informacja o książce: Tomasz Lesiów (red.), Nowe trendy w pracy przewodnickiej
(
Jarossová M. A.
), s. 205-208
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.