PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu
Rocznik
2005
Tom
7
Numer
z. 8
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
z. 8
artykuł:
Segmentacja konsumentów na rynku żywności
(
Adamczyk G.
), s. 7-12
artykuł:
Analiza postrzegania wartości produktów żywnościowych na przykładzie studentów
(
Ankiel-Homa M.
,
Olejniczak T.
), s. 13-19
artykuł:
Konsumpcja owoców na tle ich produkcji w Polsce
(
Kierczyńska S.
), s. 108-113
artykuł:
Spożycie mięsa w świecie i w Polsce
(
Rokicki T.
), s. 204-208
artykuł:
Zwyczaje zakupowe Wielkopolan
(
Sojkin B.
,
Ratajczyk P.
), s. 209-216
artykuł:
Postawy konsumentów wobec cateringu jako nowej formy usług żywieniowych
(
Zabrocki R.
,
Babicz-Zielińska E.
), s. 289-295
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.