PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biotechnology and Food Science
Rocznik
2019
Tom
---
Numer
z. 83, nr 1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
z. 83, nr 1
artykuł:
The Determination of Potentially Allergenicity of Selected Herbs
(
Aninowski M.
,
Leszczyńska J.
), s. 3-11
artykuł:
Mushrooms of the Pleurotus Genus - Properties and Application
(
Grabarczyk M.
,
Mączka W.
,
Wińska K.
,
Uklańska-Pusz C. M.
), s. 13-30
artykuł:
Herbs in Mongolia
(
Narangerel T.
,
Mańkowska D.
), s. 31-36
artykuł:
Phenolics Composition and Antioxidant Capacity of Guelder Rose Fruit, Flower and Bark Extracts
(
Polka D.
,
Podsędek A.
), s. 37-47
artykuł:
Changes in the Fluorescence Excitation and Emissions Spectra of Heated and Frying Rapeseed Oil and Sunflower Oil
(
Szukay B.
,
Stachura W.
,
Saletnik Ł.
,
Budzyński J.
,
Szymańska J.
,
Fisz J.
), s. 49-56
artykuł:
The Influence of Selected Processfactors on the Physicochemical and Biological Properties of Honeys: A Review
(
Kowalska G.
,
Rosicka-Kaczmarek J.
,
Olejnik T. P.
,
Dędek K.
), s. 57-69
artykuł:
Characteristics and Biological Properties of Ferulic Acid
(
Dędek K.
,
Rosicka-Kaczmarek J.
,
Nebesny E.
,
Kowalska G.
), s. 71-85
artykuł:
Composition of Leaf and Flower Essential Oil of Myrica Gale L
(
Wawrzyńczak K.
,
Jakiel A.
,
Kalemba D.
), s. 87-96
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.