PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Krakowie
Rocznik
2001
Tom
---
Numer
nr 572
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 572
artykuł:
Wspomnienie o doc. dr Tadeuszu Gołębiowskim
(
Cichoń Z.
), s. 5-6
artykuł:
Zasady labelingu żywności według wymagań FDA w Stanach Zjednoczonych
(
Cichoń Z.
), s. 7-19
artykuł:
Badania nad zmianami barwy olejów jadalnych pod wpływem czynników środowiska zewnętrznego
(
Czechowska-Liszka M.
), s. 21-28
artykuł:
Badania współzależności fizykochemicznych parametrów charakteryzujących jakość miodów odmianowych
(
Popek S.
), s. 29-37
artykuł:
Chemiczne zanieczyszczenia żywności
(
Krełowska-Kułas M.
), s. 39-51
artykuł:
Kształtowanie się wybranych wskaźników jakości surowego mleka koziego w okresie laktacji
(
Kudełka W.
), s. 53-57
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.