PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Oeconomica
Rocznik
2011
Tom
---
Numer
nr 64
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 64
artykuł:
Turystyka społeczna - inspiracje dla turystyki wiejskiej
(
Idziak W.
), s. 9-17
artykuł:
Wieś jako obszar turystyki społecznej
(
Stasiak A.
), s. 19-31
artykuł:
Po co turystyce polityka społeczna?
(
Galor Z.
,
Majewski J.
), s. 33-43
artykuł:
Rola społeczności lokalnej w rozwoju ekoturystyki
(
Kurczewski R.
), s. 45-52
artykuł:
Funkcja turystyczna jako determinanta jakości życia na wsi
(
Kachniewska M.
), s. 53-71
artykuł:
Społeczne aspekty wiejskiego produktu turystycznego
(
Majewski J.
), s. 73-80
artykuł:
Przedsiębiorczość obywatelska w działalności wioski tematycznej
(
Wacięga S.
), s. 81-90
artykuł:
Postawy społeczności lokalnej wobec rozwoju turystyki wiejskiej
(
Sikorska-Wolak I.
,
Zawadka J.
), s. 93-101
artykuł:
Rozwój ekonomiczno-społeczny gminy wiejskiej a realizacja funkcji turystycznej - metodologiczna koncepcja badań empirycznych
(
Kosmaczewska J.
), s. 103-111
artykuł:
Innowacje jako forma wzbogacenia oferty wybranych gospodarstw agroturystycznych w Górach Świętokrzyskich
(
Puciato D.
,
Woś B.
), s. 113-124
artykuł:
Turystyka zdrowotna w gospodarstwie agroturystycznym
(
Prochorowicz M.
,
Stankiewicz B.
), s. 125-132
artykuł:
Uwarunkowania rozwoju turystyki społecznej na przykładzie gminy Istebna
(
Niedziółka A.
,
Bogusz M.
), s. 133-141
artykuł:
Rola rolnictwa w budowaniu produktu agroturystycznego w południowo-wschodniej Polsce
(
Pisarek M.
,
Lechowska J.
), s. 143-151
artykuł:
Znaczenie komunikacji społecznej w projektowaniu przestrzeni ogrodowej na potrzeby turystyki wiejskiej
(
Połucha I.
,
Elkhatib A. O.
), s. 153-164
artykuł:
Eksplo jako forma turystyki alternatywnej
(
Balińska A.
,
Nowakowski P.
), s. 167-174
artykuł:
Safari jako przykład możliwości kształtowania przestrzeni rolniczej w tworzeniu specyficznego produktu turystycznego
(
Marks E.
), s. 175-183
artykuł:
Mazowieckie produkty lokalne jako potencjał budowy sieciowego produktu markowego turystyki wiejskiej
(
Sieczko A.
), s. 185-192
artykuł:
Rola lokalnej społeczności w tworzeniu produktu turystycznego regionu na przykładzie "Piątki znad Biebrzy"
(
Szpilko D.
), s. 193-202
artykuł:
Zasady kreowania przestrzeni ogrodowej w gospodarstwach agroturystycznych
(
Połucha I.
,
Marks E.
), s. 203-213
artykuł:
Podnoszenie jakości usług w turystyce wiejskiej narzędziem rozwoju ekonomii społecznej
(
Lichacy J.
), s. 215-220
artykuł:
Zastosowanie nowoczesnych technologii w promocji turystyki kulinarnej na przykładzie terenów wiejskich województwa podkarpackiego
(
Szpara K.
,
Gwóźdź M.
), s. 221-230
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.