PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie / Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Rocznik
2014
Tom
---
Numer
nr 2 (13)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 2 (13)
artykuł:
Znajomość zasad prawidłowego żywienia wśród dzieci w wieku od 10 do 13 lat w mieście i gminie Ostrzeszów
(
Witkowska M.
,
Lesiów T.
), s. 49-67
artykuł:
Zagrożenia w proponowanych zmianach prawnych dla biologicznego przetwarzania odpadów
(
Seruga P.
), s. 98-103
artykuł:
Wpływ ekstraktuz zielonej herbaty na wybrane właściwości kiełbas drobno rozdrobnionych
(
Kliks J.
,
Buda M.
,
Krasnowska G.
), s. 25-33
artykuł:
Wpływ barierowości opakowania kulinarnych mięśni udowych indyków pakowanych w modyfikowanej atmosferze na ich cechy sensoryczne
(
Orkusz A.
), s. 68-76
artykuł:
Sprawozdanie z międzynarodowego projektu pt. "Pozycja rolnictwa w rozwoju regionalnym" dla studentów i nauczycieli akademickich
(
Biazik E.
), s. 9-13
artykuł:
Recenzja podręcznika pod redakcją Danuty Kołożyn-Krajewskiej "Higiena produkcji żywności"
(
Czarniecka-Skubina E.
,
Kołożyn-Krajewska D.
), s. 122-124
artykuł:
Ocena wartości odżywczej posiłków przedszkolnych
(
Orkusz A.
), s. 77-87
artykuł:
Jakość handlowa wybranych grup towarowych artykułów rolno-spożywczych w Polsce
(
Piwowar A.
), s. 88-97
artykuł:
Innowacyjne opakowania aktywne w przemyśle żywnościowym
(
Popowicz R.
,
Lesiów T.
), s. 34-48
artykuł:
Consumer Preferences on the Ukrainian Market of Liqueurs. The Review
(
Bozhko T.
), s. 14-24
artykuł:
Celulazy - właściwości, otrzymywanie i zastosowanie
(
Wesołowska-Trojanowska M.
,
Targoński Z.
), s. 104-121
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.