PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
27 (2020)
Tom
---
Numer
nr 4 (125)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 4 (125)
artykuł:
Powlekanie żywności - materiały, metody i zastosowanie w przemyśle spożywczym
(
Mikus M.
,
Galus S.
), s. 5-24
artykuł:
Biosynteza i suszenie rozpyłowe inwertazy z drożdzy Yarrowia lipolytica
(
Robak M.
,
Szczepańska K.
,
Rakicka-Pustułka M.
,
Serowik M.
,
Figiel A.
), s. 25-38
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.