PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Ekonomiczno-Społecznej w Ostrołęce
Rocznik
2016
Tom
---
Numer
nr 21
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 21
artykuł:
Metoda oceny warunków przestrzennych działek użytkowanych rolniczo
(
Podciborski T.
), s. 11-23
artykuł:
Wpływ programu "Modernizacja gospodarstw rolnych" na rozwój rolnictwa w województwie podlaskim w latach 2007-2013
(
Borusiewicz A.
,
Zalewski K.
,
Drożyner P.
), s. 24-33
artykuł:
Zarządzanie marketingowe w gminach regionu kujawsko-pomorskiego
(
Andruszkiewicz K.
,
Schulz M.
), s. 34-44
artykuł:
Zmiany ekonomiczne, społeczne i organizacyjne na wsiach województwa mazowieckiego w latach 2004-2015 - wybrane aspekty
(
Hornowski A.
), s. 45-56
artykuł:
Environmentally Sensitive Areas in Ecological Consciousness of the Local Communities
(
Paluch Ł.
,
Płonka A.
), s. 58-69
artykuł:
Realizacja koncepcji zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich i rolnictwa na przykładzie gminy Kościerzyna - wybrane aspekty
(
Prus P.
,
Skwierawski P.
), s. 70-81
artykuł:
Koncepcja zrównoważonego rozwoju w polskiej polityce ekologicznej
(
Bera M. A.
), s. 82-91
artykuł:
Inteligentne opakowania jako narzędzie budowania przewagi konkurencyjnej przedsiębiorstwa
(
Zachłowski P.
), s. 92-107
artykuł:
Zachowania młodzieży na rynku chipsów ziemniaczanych
(
Garbowska B.
,
Radzymińska M.
,
Mozolewski W.
), s. 108-119
artykuł:
Changing Data Patterns in Certain Aspects of Road Transport in Poland and Turkey
(
Michalcewicz-Kaniowska M.
,
Zajdel M.
), s. 120-132
artykuł:
Ocena jakości sensorycznej i preferencji konsumenckich innowacyjnych produktów cukierniczych
(
Radzymińska M.
,
Gątarska A.
,
Siemianowska E.
), s. 133-142
artykuł:
Innovation Efforts by Small and Medium-Sized Enterprises in the Malopolska Province - Research Findings
(
Zuzek D. K.
), s. 143-154
artykuł:
Wzrost konkurencyjności regionalnej Olsztyna jako wynik zrealizowanych i planowanych inwestycji sportowo-rekreacyjnych
(
Zachłowski P.
), s. 155-167
artykuł:
The Importance of a Sustainable and Smart Growth Economy in Tourism
(
Roman M.
), s. 168-180
artykuł:
Improving Food Packaging in Respect of Structural Changes Related to Society Ageing
(
Cholewa-Wójcik A.
,
Świda J.
), s. 181-191
artykuł:
Niekonwencjonalna metoda identyfikowalności żywności
(
Wesołowski A.
,
Siemianowska E.
,
Sienkiewicz J.
,
Barszcz A.
,
Kolankowska E.
,
Anders A.
), s. 192-202
artykuł:
Determinanty rozwoju zawodowego pracowników przedsiębiorstw przemysłowych wysokich technologii - na przykładzie branży lotniczej
(
Berek J.
), s. 203-213
artykuł:
Informatyczki jako pracownicy wiedzy
(
Woźniak J.
), s. 214-228
artykuł:
Analiza poziomu rozwoju gospodarki opartej na wiedzy w krajach Unii Europejskiej
(
Warzecha K.
,
Odlanicka-Poczobutt M.
,
Kulińska E.
), s. 230-243
artykuł:
Handel detaliczny w Polsce. Część 1: Konsolidacja, jako wiodący aspekt ewolucji handlu
(
Kozłowski W.
,
Michalak J.
), s. 244-265
artykuł:
Efektywna organizacja dostarczania dóbr publicznych - na przykładzie sektora edukacji w Polsce
(
Polcyn J.
,
Stępień S.
), s. 266-280
artykuł:
Proces kształtowania instytucjonalnego wparcia sektora rolnego
(
Mickiewicz A.
,
Mickiewicz B.
,
Wawrzyniak B.
), s. 281-295
artykuł:
Zróżnicowane polskich regionów w aspekcie bezpośrednich inwestycji zagranicznych
(
Puchalska K.
), s. 296-308
artykuł:
Human Capital - Strategic Aspect of Sustainable Deyelopment of the European Union
(
Kwiecień A.
), s. 309-322
artykuł:
The Idea of Sustainable Development in National Performances by Participants of Expo 2015
(
Gębarowski M.
), s. 323-338
artykuł:
Marxian Absolute Rent in the Paradigm of Sustainable Agriculture - Has History Come Full Circle?
(
Czyżewski B.
,
Polcyn J.
), s. 339-357
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.