PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
7 (2000)
Tom
---
Numer
nr 1 (22)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 1 (22)
artykuł:
Znaczenie dietetyczne przetworów owsianych ich wpływ na stężenie cholesterolu w osoczu oraz poposiłkową glikemię
(
Bartnikowska E.
,
Lange E.
), s. 18-36
artykuł:
Zawartość kadmu i ołowiu w mięśniach, wątrobie i nerkach kóz i owiec z okolic Rzeszowa
(
Krupa J.
,
Kogut B.
), s. 109-116
artykuł:
Zasady analizy ryzyka i zasady ostrożności w prawie żywnościowym
(
Tyszkiewicz S.
), s. 5-17
artykuł:
Wykorzystanie drożdży immobilizowanych na szkle piankowym w ciągłej fermentacji winiarskiej
(
Wzorek W.
,
Bugajewska A.
,
Mateusiak S.
,
Bonin S.
), s. 102-108
artykuł:
Wpływ ekstraktów ziołowych na wzrost wybranych szczepów drożdży Saccharomyces cerevisiae
(
Tuszyński T.
,
Makarewicz M.
), s. 37-44
artykuł:
Utlenianie lipidów w panierowanych smażonych zanurzeniowo oraz pieczonych udach kurcząt
(
Pikul J.
,
Hołownia K.
), s. 45-55
artykuł:
Topinambur [Helianthus tuberosus L.] - możliwości wykorzystywania do produkcji żywności funkcjonalnej
(
Cieślik E.
,
Filipiak-Florkiewicz A.
), s. 73-81
artykuł:
Próba określenia determinant potencjalnego popytu na nowe gatunki serów z mleka owczego
(
Brzęk M.
,
Pieczonka W.
), s. 117-127
artykuł:
Ocena wybranych metod oznaczania kwasu mlekowego
(
Czarnecka M.
,
Czarnecki Z.
,
Roszyk H.
), s. 92-101
artykuł:
Ocena jakości wybranych kiełbas salami na rynku warszawskim
(
Tyburcy A.
,
Kalinowska A.
), s. 65-72
artykuł:
Barwa modelowego, surowo-dojrzewającego produktu mięsnego
(
Kłossowska B. M.
,
Olkiewicz M.
), s. 56-64
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.