PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Uczelni Vistula
Rocznik
2018
Tom
---
Numer
nr 60(3)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 60(3)
artykuł:
Żywność funkcjonalna - aspekty prawne i znaczenie wybranych składników bioaktywnych
(
Grochowicz J.
,
Fabisiak A.
), s. 143-153
artykuł:
Pierniki jako element potencjału turystyki kulinarnej Torunia
(
Woźniczko M.
,
Orłowski D.
), s. 91-114
artykuł:
Oferta gastronomiczna w turystyce na przykładzie polskich obiektów noclegowych
(
Ołubiec-Opatowska E.
,
Pielak M.
,
Czarniecka-Skubina E.
,
Głuchowski A.
), s. 45-58
artykuł:
Odmienność znaczeniowa spożywania kawy w rożnych kulturach
(
Dominik P.
,
Koskowski M.
), s. 5-17
artykuł:
Na szlaku "królowej śląskich zup"
(
Świtała-Trybek D.
,
Przymuszała L.
), s. 115-129
artykuł:
Motywacje osób uprawiających ekstremalne formy sportu i turystyki
(
Olszewska B.
), s. 18-44
artykuł:
Małopolski szlak winny - droga od pomysłu do produktu turystycznego
(
Kruczek Z.
), s. 130-142
artykuł:
Kuchnia narodowa w turystyce kulinarnej Niemiec
(
Orłowski D.
,
Woźniczko M.
), s. 59-90
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.