PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
2001
Tom
---
Numer
R. 8, nr 4, Supl. (29)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
R. 8, nr 4, Supl. (29)
artykuł:
Żywność probiotyczna w aspekcie bezpieczeństwa zdrowotnego
(
Kołożyn-Krajewska D.
), s. 93-105
artykuł:
Żywność modyfikowana genetycznie a bezpieczeństwo konsumenta
(
Grajek W.
), s. 40-49
artykuł:
Żywność funkcjonalna - implikacje żywieniowe
(
Świderski F.
,
Waszkiewicz-Robak B.
,
Hoffmann M.
), s. 133-149
artykuł:
Zachowania konsumentów w stosunku do żywności i żywienia
(
Babicz-Zielińska E.
), s. 5-15
artykuł:
Wzbogacanie żywności i suplementacja diety składnikami odżywczymi - korzyści i zagrożenia
(
Brzozowska A.
), s. 16-28
artykuł:
Przeciwodżywcze i-lub prozdrowotne właściwości wtórnych metabolitów roślin
(
Zduńczyk Z.
), s. 150-163
artykuł:
Owoce i warzywa - szansa czy zagrożenie
(
Czapski J.
), s. 29-39
artykuł:
Funkcjonalność produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego uzyskanych na drodze modyfikacji żywieniowej
(
Pisulewski P. M.
), s. 106-125
artykuł:
Etyka producenta żywności
(
Rutkowski A.
), s. 126-132
artykuł:
Błędy żywieniowe stanowiące ryzyko dla zdrowia w Polsce
(
Gronowska-Senger A.
), s. 50-61
artykuł:
Bezpieczeństwo zdrowotne i jakość żywieniowa mięsa drobiowego i jaj
(
Kijowski J.
), s. 82-92
artykuł:
Alergeny pokarmowe jako czynniki ryzyka zdrowotnego
(
Jędrychowski L.
), s. 62-81
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.