PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie. Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej
Rocznik
2016
Tom
---
Numer
nr 114
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 114
artykuł:
Zmiany wzorca konsumpcji żywności na wsi i ich uwarunkowania
(
Świstak E.
,
Laskowski W.
), s. 5-17
artykuł:
Marnotrawstwo żywności w kontekście racjonalnego gospodarowania nią w gospodarstwach domowych polskich i szwedzkich studentów
(
Zabłocka K.
,
Rejman K.
,
Prandota A.
), s. 19-32
artykuł:
Konsumencka gotowość do realizacji zrównoważonego wzorca spożycia żywności
(
Kaczorowska J.
,
Kowrygo B.
), s. 33-44
artykuł:
Powszechne przekonania dotyczące wybranych zachowań żywieniowych w opinii konsumentów 65+
(
Rybowska A.
), s. 45-55
artykuł:
Atrybuty żywności ekologicznej determinujące wybory konsumentów
(
Grzybowska-Brzezińska M.
,
Grzywińska-Rąpca M.
), s. 57-68
artykuł:
Model zakupu produktów żywnościowych opatrzonych oświadczeniami żywieniowymi i zdrowotnymi
(
Olejniczak M.
), s. 69-80
artykuł:
Zachowania nabywców na rynku certyfikowanej żywności dla niemowląt i małych dzieci
(
Świstak E.
,
Laskowski W.
), s. 81-93
artykuł:
Prozdrowotne i hedonistyczne uwarunkowania decyzji konsumenckich na rynku pieczywa
(
Jeżewska-Zychowicz M.
,
Kowalczuk I.
), s. 95-106
artykuł:
Popyt na usługi gastronomiczne w Polsce w okresie poakcesyjnym
(
Świetlik K.
), s. 107-120
artykuł:
Wybrane walory zdrowotne jogurtów w opinii konsumentów
(
Sajdakowska M.
,
Grasewicz J.
), s. 121-130
artykuł:
Zainteresowanie warszawskich konsumentów owocami mało znanymi i egzotycznymi
(
Olewnicki D.
,
Sobczak W.
,
Gunerka L.
), s. 131-142
artykuł:
Ocena informacji zawartych na etykiecie pakowanej wieprzowiny
(
Kosicka-Gębska M.
,
Gębski J.
,
Kwiecińska K.
), s. 143-155
artykuł:
Wpływ podwyższonej wartości odżywczej na skłonność do płacenia wyższej ceny za produkty pochodzenia zwierzęcego
(
Olewnik-Mikołajewska A.
,
Guzek D.
,
Gutkowska K.
,
Głąbska D.
), s. 157-167
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.