PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości
Rocznik
2014
Tom
---
Numer
nr 4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 4
artykuł:
Peculiar Features of Radiation Treatment of the Packaging Materials
(
Głuszewski W.
,
Cieśla K.
,
Zimek Z.
,
Kubera H.
), s. 11-17
artykuł:
Evaluation of the Food Packaging Safety by the Elderly Consumers
(
Lisińska-Kuśnierz M.
), s. 18-25
artykuł:
The Appraisal of Functional Bevereges Among People Leading an Active Lifestyle
(
Staniewska K.
,
Jakubowska D.
), s. 26-34
artykuł:
A Comparative Analysis of Popular White and Red Wines
(
Garbowska B.
,
Wieczorek J.
,
Cichocka R.
,
Wieczorek Z.
), s. 35-42
artykuł:
Dostosowanie metodyki wykrywania bakterii Alicyclobacillus w pasteryzowanych sokach owocowych
(
Syguła-Cholewińska J.
,
Kosidłowski K.
), s. 43-49
artykuł:
Charakterystyka dostępnych na rynku warszawskim produktów wzbogacanych w fitosterole i fitostanole
(
Derewiaka D.
,
Dawidziuk M.
,
Ciecierska M.
,
Drużyńska B.
,
Majewska E.
,
Kowalska J.
), s. 50-59
artykuł:
Study on the Acrylamide Content in Selected Groups of Food Products
(
Michalak J.
,
Gujska E.
,
Czarnowska M.
,
Nowak F.
), s. 60-66
artykuł:
Quality Evaluation of Smoked Cooked Pork Loins Offered for Retail Sales on the Cracow Market
(
Kosowska M.
,
Rychlicka-Rybska J.
,
Fortuna T.
,
Rutkowska A.
), s. 67-76
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.