PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
Rocznik
2011
Tom
---
Numer
nr 217
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 217
artykuł:
Studying the Adhesion Power of Chitosan Film with Paper (Cardboard)
(
Dubinina A.
,
Lehnert S.
,
Kruglova O.
), s. 9-16
artykuł:
Current Trends in Packaging Cosmetic Products and Attitudes of Their Customers
(
Hornik S.
), s. 17-26
artykuł:
The Model of New Packaging Development Process
(
Kańczukowska-Stadnik A.
,
Czaja-Jagielska N.
), s. 27-35
artykuł:
Data Preparation and the Preliminary Assumptions of the Artificial Neural Network Structure for the Evaluation of Biodegradable Packaging Materials
(
Kochański A.
,
Assman K.
,
Kubera H.
,
Czaja-Jagielska N.
), s. 36-44
artykuł:
Attitude of Food Packaging Supply Chain Stakeholders toward Packaging Safety
(
Lisińska-Kuśnierz M.
,
Kawecka A.
), s. 45-53
artykuł:
Effect of Polish Accession to the European Union on Some Indices of the Effectiveness of Packaging Waste Management
(
Malinowska J.
,
Żuchowski J.
), s. 54-65
artykuł:
Polyethylene Composites Filled with Starch Octenylsuccinate
(
Paukszta D.
,
Gazdulska A.
,
Szostak M.
,
Le Thanh-Blicharz J.
,
Lewandowicz G.
), s. 66-73
artykuł:
Nanocomposites for Food Packaging Applications
(
Wojciechowska P.
), s. 74-82
artykuł:
Diamond Quality : Parameters for the Certification
(
Biniecka M.
,
Combi B.
), s. 83-93
artykuł:
The Perception of Services Quality Assessment Criteria in Polish Hospitals
(
Borek-Wojciechowska R.
,
Kłokow S.
), s. 94-101
artykuł:
The Activities of Wielkopolska Companies towards Improving the Environmental Performance of Dairy Products' Manufacturing Process
(
Hadryjańska B.
,
Górna J.
), s. 102-111
artykuł:
Application of HACCP System in Public Catering Organisations
(
Karkalikova M.
,
Lackova A.
,
Strhan R.
), s. 112-118
artykuł:
Long-Chain Esters of Phenolic Acids as Multifuntional Components of Cosmetic Products
(
Kiewlicz J.
,
Szymusiak H.
), s. 119-132
artykuł:
The Characteristics and Analysis of the Pharmaceutical Market in Poland
(
Kotowska M.
,
Assman K.
,
Kubera H.
), s. 133-141
artykuł:
Individual Control Chart and Moving Range Chart in Comparison with Standardized Control Charts in Short Production Run
(
Kowalczyk A.
,
Maleszka A.
), s. 142-151
artykuł:
Significance of OSH Training in the System of Occupational Safety and Health Management
(
Kowalczyk S.
,
Borek-Wojciechowska R.
), s. 152-162
artykuł:
The Assessment of Maturity Level of Quality Management System - Most Often Applied Methods and Tools
(
Krzemień E.
,
Wolniak R.
), s. 163-173
artykuł:
The Role of Audit in the Education Quality Assurance System
(
Ligarski M. J.
), s. 174-182
artykuł:
Risk Management as Basic of Management System on Polish Government Offices Example
(
Łuczak J.
,
Miśniakiewicz M.
), s. 183-193
artykuł:
Identification and Evaluation of Relevance of Methods and Techniques of Quality Management on the Example of Suppliers in the Automotive Industry : Research Results
(
Łuczak J.
), s. 194-204
artykuł:
Comparison and Application of Scaling Methods
(
Skolik A.
), s. 205-210
artykuł:
New Dimensions in Quality
(
Todorut A. V.
,
Niculescu G.
), s. 211-220
artykuł:
Application of Methods of Sensory Analysis in Resolving a Dispute over Product Quality - Case Study
(
Turek P.
), s. 221-227
artykuł:
Possibilities and Conditions Relating to the Improvement of Product Quality
(
Urbaniak M.
), s. 228-237
artykuł:
The Functionality of Commercial Hand Dishwashing Liquids
(
Wasilewski T.
), s. 238-246
artykuł:
The Impact of Studies in Commodity Science on Product Information Analysis Exemplified by Cosmetics
(
Wolak A.
), s. 247-255
artykuł:
Consumer Ratings for Sunscreen Cosmetics
(
Wolak A.
,
Szakiel J.
), s. 256-264
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.